Home Kronika Policia informon se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë 24...

Policia informon se çka ka ndodhur në Tetovë dhe Gostivar gjatë 24 orëve të fundit

Dje, më 18 korrik, rreth orës 15 e 20 minuta, në rrugën ,,Boris Kidriç,, në Tetovë, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë arres*tuar 42-vjeçarin G.R. nga fshati Reçicë e Vogël, për arsye se më herët e ka sul*muarr fizikisht 25-vjeçarin V.J. nga fshati Dobrosht i Tetovës dhe ia ka marrë veturën e tij ,,Fokcvagen Golf,, e cila më vonë është gjetur dhe kthyer tek pronari.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit, ku pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër personit G.R. do të pasojnë edhe parshtresa adekuate..

Mbrëmë, më 18 korrik 2019, rreth orës 22 e 10 minuta, në rrugën ,,Borçe Jovanovski,, në Gostivar, pjestarët e policisë nga Stacioni policor i Gostivarit, e kanë arres*tuar 45-vjeçarin A.S. nga Gostivari, për arsye se i njëjti është sjellë në mënyrë agr*esive dhe i ka fy*er dhe poshtër*uar pjestarët e policisë, të cilët kanë qenë në detyrë.

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, kundër tij do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.

Gostivar, 16-vjeçarja me skuter aksidenton 35-vjeçaren nga Negotina

Në rrugën ,,Borçe Jovanovski,, në Gostivar, dje më 18 korrik 2019, rreth orës 15 e 30 minuta, 16-vjeçarja nga Gostivari, e cila ka qenë duke drejtuar skuter, ka aksidentuar këmbësoren E.M.(35) nga fshati Negotinë e Pollogut.

Këmbësorja e lënduar E.M. është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar

Pas kryerjes së inspektimit, punohet në përcaktimin e shkakut dhe rethanave të tjera lidhur me këtë aksident.

Aksident i rëndë në Orashë të Tetovës, 10 të lënduar

Një person ka pësuar lëndime të rënda dhe nëntë të tjerë janë lënduar si pasojë e një aksidenti të rrugën lokale në drejtim të fshatit Orashë e Epërme, ku një person 61 vjeçar, banor në Reçicë të Vogël, ka go*ditur me makinë 10 këmbësorë. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 13 e 30 minuta, nëdrsa të gjithë të lënduarit janë të moshës madhore nga 46 deri në 76 vjeç.

M.J (61) nga Reçica e Vogël, duke drejtuar makinën e tipit “Folksvagen Golf” me targa të Tetovës, ka lënduar personat me iniciale A.V (75) nga Jazhinca, I.Z (76) nga Neproshteni, Xh.A (58) nga Dobroshti, R.A (73), A.A.(67), R.M (55), A.A (71) nga fshati Orashë, B.N (46) nga fshati Orashë, Q,M nga Përshovca dhe S.XH (60) nga Tetova, kanë informuar nga SPB e Tetovës.

Në fatkeqësinë me lëndime të rënda trupore është dërguar në Klinikën e Tetovës personi me inicialet A.V.

Tetovë, përfundojnë pas hekurave tre persona me Audi A5

Më 16 korrik 2019, rreth orës 21 e 20 minuta, në rrugën “Boris Kidriç” në Tetovë, është nda*luar për kontroll vetura e tipit “Audi A5” me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 39-vjeçari D.M, nga Tetova, kurse në veturë kanë qenë edhe 18-vjeçari S.D, dhe një 16-vje*çar gjithashtu nga Tetova.

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur mari*juanë, një blua*jtëse dhe riz*ëll. Tre personat janë pri*vuar nga liria, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

Tetovë, makina përplas çilkistin dhe këmbësorin

Në rrugën “Vëllezërit Milladinovi” në Tetovë, dje më 16 korrik, rreth orës 14.00, vetura e tipit “Ford Eskord”, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 22-vjeçari K.O. nga Tetova, ka aksidentuar çiklistin D.R. (18) dhe këmbësorin M.I. (18), të dy nga Tetova.

Çiklisti dhe këmbësori, me të njëjtën veturë janë dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, për dhënie të ndihmës mjekësore.

Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes.

Vihet pas hekurave 57-vjeçari nga Tetova

Pjestarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendshme – Tetovë, dje më 16 korrik 2019, rreth orës 17 e 30 minuta, kanë kryer bas*tisje në shtëpinë dhe hapësirat ndihmëse të 57-vjeçarit A.M. me lokacion në rrugën e “Ilindenit” në Tetovë.

Gjatë bastisjes është gjetur mari*juanë, kurse personi A.M. është pri*vuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policor në Tetovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

Ndalohet 53-vjeçari nga Gradeci i Gostivarit

Dje, më 16 korrik 2019, pjestarët e policisë e kanë pri*vuar nga liria dhe ndaluar në Stacionin policor Tetovë, 53-vjeçarin B.B. nga fshati Gradec i Gostivarit, për arsye se të njëjtën ditë, rreth orës 14 e 15 minuta, ka prishur rendin dhe qetësisnë publike me të shtëna me armë zjarri në fshatin Kamjan të Tetovës.

Vihet pas hekurave 21-vjeçari nga Kamjani i Tetovës

Pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme – Tetovë, dje më 16 korrik, rreth orës 14 e 15 minuta, në fshatin Kamjan të Tetovës, me udhër të gjy*katës kanë arr*estuar 21-vjeçarin S.Sh, nga Kamjani, i dë*nuar me tre vite bu*rg, sepse ka kryer vepër pen*ale “Prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të dro*gave nar*kotike, substancave psik*otrope dhe preku*sorë”

Pas arrestimit, S.Sh, është transferuar në bu*rgun e Tetovës për vua*jtjen e dën*imit.

Vihet pas hekurave 57-vjeçari nga Tetova

Pjestarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendshme – Tetovë, dje më 16 korrik 2019, rreth orës 17 e 30 minuta, kanë kryer bas*tisje në shtëpinë dhe hapësirat ndihmëse të 57-vjeçarit A.M. me lokacion në rrugën e “Ilindenit” në Tetovë.

Gjatë bastisjes është gjetur mari*juanë, kurse personi A.M. është pri*vuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policor në Tetovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

22-vjeçarit nga Tetova i “has sharra në gozhdë”

Pesëmbëdhjetë vjeçarja nga Tetova, dje më 14 korrik, rreth orës 00 e 15 minuta, së bashku me prindërit e saj, në Sektorin për Punë të Brendshme Tetovë, ka den*oncuar se më datë 11 korrik të këtij viti, rreth orës 21.00, në shtëpinë e tyre, 22-vjeçari nga Tetova, me të cilin kanë qenë në li*dhje da*shurie, e ka det*yruar të kry*ejnë marrë*dhënje in*time, kun*dër dëshirës së saj.

I den*oncuari ka qenë i thirrur në Stacionin policor
Tetovë dhe punohet në zabrdhjen e plotë të rastit.

VIDEO bonus:
Loading...