Home Kronika Tetovë, plaku e “ha sapunin për djath”, mashtrohet nga “drushitësi”

Tetovë, plaku e “ha sapunin për djath”, mashtrohet nga “drushitësi”

Shtatëdhjetë e shtatë vjeçari T.U. nga Tetova, dje (10 qershor), ka denoncuar se një ditë më parë ka qenë i mashtruar na një person i panjohur, të cilin rastësisht e ka takuar dhe i njëjti i ka ofruar dru për ngrohje me çmim të volitshëm, kështu që ka
porositur 3 metër kub dhe të njëjtat i ka paguar 150 euro.

Personi i panjohur, sipas rrëfimit të denoncuesit, i ka thënë se do të takohen në rrugën “Ivo Ribar Lola” në Tetovë, ku gjoja se e ka deponë e tij për dru ngrohjeje, kështu që është larguar dhe nuk është kthyer më.

Merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit si dhe zbulimin e mashtruesit.

VIDEO bonus:
Loading...