Home Lajmet kryesore Artur Zheji pasi i doli emri në përgjime: Rama po përgatit dorëheqjen....

Artur Zheji pasi i doli emri në përgjime: Rama po përgatit dorëheqjen. Sot ishte protestë feste dhe gëzimi se Rama tani ra, ndaj nuk pati dhu*në

Artur Zheji deklaron se po përgatitet dorëheqja nga Rama.

Zheji tha se do të ketë një dakordësi të niveleve shumë të larta dhe një sistem garancish për daljen e tij nga skena politike në mënyrë të paqtë.

Duke komentuar protestën, Zheji tha se protesta e sotme e opozitës është jo për rrëzimin e Ramës, por festa për rrëzimin e tij.

Artur Zheji: Masiviteti është shumë i madh. Ka një gëzim të brendshëm në protestë dhe gëzimi vjen nga bindja se Rama shpejt do të japë dorëheqjen.

Ky gëzim i protestës është sepse lajmi virbron në protestë. Rama e ka gjetur rrugëdaljen.

Do të ketë një dakordësi të thellë të niveleve shumë të larta dhe një sistem garancish që mund të kemi një dalje nga skena në mënyrë paqësore.

Nëse vutë re një lajm që ka bërë xhiron e rrjeteve, një nga miqtë e tij më të ngushtë dhe këshilltarët e tij më jetëgjatë Baton Haxhiu foli dje për fundin politik të Ramës.

Ai nuk e ka thënë se e ka menduar, ai e ka thënë se Rama ja ka thënë ta thotë.

Po përgatit terreninpër largimin e Ramës dhe kjo është përceptuar me shumë gëzim nga protesta.

Duket se protesta nuk po mbahet me qëllimin që Rama të rrëzohet, por për të festuar që Rama u rrëzua.

Rama u rrëzua, është gëzimi i kësaj protestë.

I pyetur se kur do të ndodhë dorëheqja, ai pati këtë koment:

Zheji: Dorëheqja është një rrugë e kërkuar nga kryeministri sepse ka shkuar drejt të pamundurës në mënyrë shumë transparente. Çdekretimit të zgjedhjeve nga presidenti i shkon kundra sepse do të devijojë në momentin e fundit, nuk mund të ketë zgjedhje.

Zheji nga ana tjetër mohoi të ketë një marrëveshje Rama-Basha dhe provë për këtë tha ai është thirrja në Pro*kurori e shefit të opozitës.

Zheji: Nuk ka marrëveshje Rama Basha. Mund të ketë negociatorë mes tyre që marrin dhe japin lajme por një marrëdhënie Rama-Basha nuk ka. Prova e fundit e for*cës ndaj Bashës u bë me thirrjen e tij në pro*kurori për çështjen e dosjes ruse.

Derisa ai u thirr dhe u kërc*ënua se do të shoqërohej for*cërisht do të thotë se gjuha e koduar e përdorur midis Bashës dhe Ramës në këtë rast është një gjuhë që flet për kër*cënime. Por janë bllofe më shumë sesa kërc*ënime.

Bonus video:
Loading...