Home Kronika Video/Operacioni në Bari nxjerr zbuluar ngarkesën e substancës së ndaluar nga Holanda...

Video/Operacioni në Bari nxjerr zbuluar ngarkesën e substancës së ndaluar nga Holanda drejt Shqipërisë

Kok*ainë mes patateve te ngrira qe vinin nga Holanda me destinacion Shqiperine. Operacioni i zhvilluar ne portin e Barit ka nxjerr zbuluar ngarkesen e ko*kainës dhe ka vene ne pranga dy shqiptarë, kamionistet, 30 e 44 vjeç.

Mediat fqinje bejne me dije se ata jane arr*estuar ne port me akuzën e trafikut ndërkombëtar të dro*gës.

Sipas policise, gjate kontrollit u zbuluan rreth 7 kg kok*ainë e mbi 150 mijë euro, qe ishin ne kamionin qe transportonte patate të ngrira nga Hollanda në Shqipëri, permes portit te Barit.

Loading...