Home Lifestyle Kërcimi i pazakontë i bashkëshortes së deputetit (VIDEO)

Kërcimi i pazakontë i bashkëshortes së deputetit (VIDEO)

Oksana Jakovleva, bashkëshortja e një deputeti rus, ka ururar bashkëkombasit e saj me rastin e festës së fitores ndaj nazistëve, në një mënyrë shumë origjinale.

Gruaja e re regjistroi dhe hodhi në profilin e saj në instagram një lap dance, ndërsa në sfond ishte një muzikë filmi sovjetik lufte i viteve ‘70.

Video është parë me mijëra herë dhe ka mbledhur shumë komente, pozitive dhe negative. / Opinion.al

Loading...