Home Chronicle Nuk lindi djalë, gruaja vritet nga burri së bashku me vajzat

Nuk lindi djalë, gruaja vritet nga burri së bashku me vajzat

Një burrë vrau gruan në Kaimur të Indisë se nuk ishte në gjendje që t’i jepte një djalë. Përveç bashkëshortes, kryefamiljari vrau edhe dy vajzat e tij. Pushpa Devi ishte i martuar prej 20 vjetësh dhe ishte 40 vjeçe. Ajo kishte e martuar me Manoj Soni, një 45-vjeçar, me të cilin kishte edhe dy vajza. Kjo ishte një gjë e papranueshme, aq shumë sa që burri vendosi ta vriste gruan e tij.

Në Indi, vendin ku jetonte çifti, dallimet gjinore ende ndjehen thellë dhe mungesa e një mashkulli në familje konsiderohet pothuajse si një zemërim. Natyrisht, faji është vetëm i grave, një krim që duhet të paguajë me vdekje, kështu që burri i saj, së bashku me prindërit e tyre, i vunë zjarrin shtëpisë, në të cilën ishte gruaja së bashku me vajzat e moshës 8 dhe 5 vjeçe. Të tria ishin të mbyllura brenda, kështu që askush nuk mund t’i dëgjonte ato që të shpëtonin nga vdekja.

Kur fqinjët panë tymin, u afruan për ndihmë por ishte shumë vonë se nëna me dy fëmijët tashmë kishin vdekur. Burri i viktimës dhe familja e tij kishin ikur dhe tani po kërkohen nga policia. Sipas dëshmive të banorëve të lagjes ajo kishte qenë gjithmonë e abuzuar se nuk i kishte dhënë familjes një djalë.