Ballina Gossip Finally Sonila Meço returns to the screen, revealing which television you will...

Finally Sonila Meço returns to the screen, revealing which television you will see

Sonila Meço returns to the screen. Finally, the renowned journalist is “persuaded” to restore her greatest desire to journalism. Disconnected for 3 years from the screen, Sonila will now be part of Ora News.

Through an article in the News Bomb Sonila has provided the long-awaited news that will be part of television with a weekly show of her. Sonila has accompanied her return to television with a status on Instagram.

“When Macron in his first interview as president of France was asked what is the love for you, so rumored and anathematized by unconventional marriage with a 25-year-old woman, he simply replied:” My love for me is to come back at home and find someone who tells the truth in the eye. “We turn around and strive in this world for a bit more of everything, but the essence remains the same, a painful sequence for a clean meeting with the truth. The non-negotiable mission of journalism. My great desire, “wrote Sonila on Instagram.

View this post on Instagram

http://www.oranews.tv/article/sonila-meco-i-rikthehet-ekranit-i-bashkohet-ora-news Kur Macron në intervistën e parë si president i Francës, u pyet se çfarë është dashuria për ju, kaq e përfolur dhe anatemuar prej martesës jokonvencionale me një grua 25 vjet më të madhe, ai u përgjigj thjesht: “Dashuria për mua është të kthehesh në shtëpi e të gjesh dikë që të thotë të vërtetën në sy.” Rrotullohemi e përpiqemi në këtë botë për pak më shumë nga gjithçka, por thelbi mbetet po ai, një rendje e dhimbshme për një takim të pastër me të vërtetën. Misioni i panegociueshëm edhe i gazetarisë. Dëshira ime e madhe. Statusi i plotë në linkun në bio

A post shared by Sonila Meço (@sonilameco1) on