Ballina Kronika Çudi në burgun e Lezhës, topi i Realit i mbushur me celularë...

Çudi në burgun e Lezhës, topi i Realit i mbushur me celularë (FOTO)

SHPËRNDAJE

Jemi mësuar shpesh të dëgjojmë histori të ndryshme mbi tentativat që të burgosurit tentojnë të fusin droge dhe celulare në burg përmes familjareve të tyre.

Rasti i fundit i çuditshëm është zbuluar dhe parandaluar në ambientet e burgut të Lezhës.

Gjatë orës së ajrimit të të burgosurve është hedhur nga jashtë një top futbolli i fryrë. Topi është konstatuar nga punonjësit e shërbimit të cilët e kanë bllokuar menjëherë. Janë bërë verifikimet e nevojshme dhe janë kontrolluar kamerat e sigurisë.

Brenda topit janë gjetur tre celularë, dy Iphone dhe një Samsung, bashkë me karikuesit dhe dy karta celulari të pahapura.

Drejtoria e Shërbimit të Kontrollit të Brendshëm të Burgjeve po kryen të gjitha hetimet e nevojshme për rastin në fjalë, për të identifikuar përgjegjësit.

Duhet theksuar se në aksionin e zhvilluar në rang vendi pak javë më parë në burgje u sekuestruan 17 telefona celular, 6 karta sim dhe 9 aksesorë të tjerë telefonash celularë;135 doza lëndë narkotike e dyshuar kanabis sativa; 27 mjete prerëse të improvizuara nga të burgosurit.

 

View this post on Instagram

 

Çudi në burgun e Lezhës, topi i Realit i mbushur me celularë Jemi mësuar shpesh të dëgjojmë histori të ndryshme mbi tentativat që të burgosurit tentojnë të fusin droge dhe celulare në burg përmes familjareve të tyre. Rasti i fundit i çuditshëm është zbuluar dhe parandaluar në ambientet e burgut të Lezhës. Gjatë orës së ajrimit të të burgosurve është hedhur nga jashtë një top futbolli i fryrë. Topi është konstatuar nga punonjësit e shërbimit të cilët e kanë bllokuar menjëherë. Janë bërë verifikimet e nevojshme dhe janë kontrolluar kamerat e sigurisë. Brenda topit janë gjetur tre celularë, dy Iphone dhe një Samsung, bashkë me karikuesit dhe dy karta celulari të pahapura. Drejtoria e Shërbimit të Kontrollit të Brendshëm të Burgjeve po kryen të gjitha hetimet e nevojshme për rastin në fjalë, për të identifikuar përgjegjësit. Duhet theksuar se në aksionin e zhvilluar në rang vendi pak javë më parë në burgje u sekuestruan 17 telefona celular, 6 karta sim dhe 9 aksesorë të tjerë telefonash celularë;135 doza lëndë narkotike e dyshuar kanabis sativa; 27 mjete prerëse të improvizuara nga të burgosurit.

A post shared by Tetova News (@tetovanews) on

Loading...