Ballina Aktualitet Sela: Si qytetar do të votoj “për” në referendum

Sela: Si qytetar do të votoj “për” në referendum

Ziadin sela në emisionin e mbrëmshëm në Click Plus të RTV21 tha se “Aleanca për Shqiptarët dhe Ziadin Sela si qytetar do të votojë “për” në referendum”.

Ai tha se Zoran Zaevit i takon që të bisedojë për gjuhën e popullit maqedonas, por nuk ka të drejtë të flas për gjuhën zyrtare të Republikës së Maqedonisë duke shtuar se gjuha shqipe quhet gjuha e 20%.

Ai parashtroi pyetje se cili ka qenë roli i partisë politike shqiptare në pushtet BDI në lidhje me deklarimin e shtetësisë në marrëveshjen e arritur me Greqinë.