Ballina Kryesore Zoti shfaq ‘syrin’ e tij në qiell, banorët s’u besojnë syve (VIDEO)

Zoti shfaq ‘syrin’ e tij në qiell, banorët s’u besojnë syve (VIDEO)

Retë dhe dielli formuan formën e një syri gjigant mbi Mongoli.

Video u kap në Hulunbuir në Rajonin autonom të Mongolisë së Veriut. Mediat kineze iu referuan pamjes së çuditshme si “syri i Perëndisë”.

Nuk është e qartë nëse videoja është xhiruar ditën apo natën, apo nëse personi që e ka realizuar atë kishte rregulluar ekspozimin në kamerën e përdorur. Videoja u postua në rrjetet sociale dhe tërhoqi menjëherë vëmendjen e përdoruesve.

Pamjet vijnë vetëm një ditë pasi një tjetër formim reshë dukej sikur tregonte “Zotin duke ecur nëpër qiell”.