Ballina Balkan ASH: NUHIU TË MBAJË PËRGJEGJËSI PËR DISKRIMINIMIN POLITIK QË JU BËHEN KUADROVE...

ASH: NUHIU TË MBAJË PËRGJEGJËSI PËR DISKRIMINIMIN POLITIK QË JU BËHEN KUADROVE SHQIPTARË NË TETOVË (VIDEO)

Nga Aleanca për Shqiptarët, sot kanë reaguar lidhur me përfaqësimin e shqiptarëve në SPB-në e Tetovës që sipas tyre maqedonasit janë të përfaqësuar trefish më shumë.

“Kjo është gjendja e mjerueshme, në nivele udhëheqëse në SPB-në e Tetovës, ftojmë publikisht të përgjigjet dhe mbajë përgjegjësi zv/ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu së bashku me subjektin politik, për diskriminim politik që ju bëhet kuadrove shqiptarë, vetëm për përkatësinë e tyre etnike edhe pse jetojmë në një regjion me shumicë absolute shqiptare” thuhet gjatë reagimit të ASH-së.