Ballina Kuriozitete “Alo, po më ndjek një derr nga stacioni i trenit” – nuk...

“Alo, po më ndjek një derr nga stacioni i trenit” – nuk është një i dehur!

Një burrë nga Ohajo ka thirrur në telefon policinë duke raportuar se një derr po e ndiqte atë në shtëpi nga stacioni i trenit.

Departamenti i Policisë së Veriut Ridgeville i Ohajos zbuloi në një post në Facebook të shtunën në mëngjes se kishte marrë një telefonatë të çuditshme për ndihmë nga një njeri që tha se një derr po e ndiqte dhe nuk dinte se çfarë të bënte.

Lajmërimi në polici ndodhi rreth orës 5.26 dhe burri kishte pohuar se shkonte në shtëpi nga një bar. Oficerët supozonin se njeriu ishte i dehur.

Megjithatë, “ai ishte të paktën i dehur aq sa duhet për të thirrur policinë për veten gjatë një situatë haluçinante”, shkruante departamenti i policisë në Facebook.

Megjithatë, kur oficerët u takuan me njeriun e paidentifikuar, i cili në fakt ishte duke ecur në shtëpi nga stacioni i trenave të Amtrakut në Elyria, Ohio, jo një bar, ata zbuluan se njeriu në të vërtetë ishte i kthjellët.

Por, më e rëndësishmja, ai ishte duke u ndjekur nga një derr i madh me qime të errëta.

Vetëm tre orë pasi erdhi thirrja për ndihmë, policia gjeti vërtetë një derr pranë shtëpisë të të riut dhe e ktheu tek pronari.

Incidenti është ndarë 13 mijë herë në Facebook.