Ballina Kryesore I burgosur dhe kamarier – Një shqiptar në burgun e Milanos (VIDEO)

I burgosur dhe kamarier – Një shqiptar në burgun e Milanos (VIDEO)

SHPËRNDAJE

Kushdo shkon në restorant, por kush shkon në një restorant klasi që ndodhet në burg?
Në Milano shumë vetë shkojnë në restorantin e njohur “In Galera”, ku të burgosurit punojnë me kuzhinierët.

Mes tyre është edhe Elsoni, një shqiptar që ka gjetur “lirinë” brenda hekurave të burgut. Ai thotë se i mungon vetëm familja.

Por me punën që kryhen, ndihet i dobishëm, se po bën diçka për t’i ardhur në ndihmë familjes së tij.

Reportazhi nga Deutsche Welle

Loading...