Ballina Chronicle Strugani bashkëjetoi me një minorene – tani do të përgjigjet para policisë...

Strugani bashkëjetoi me një minorene – tani do të përgjigjet para policisë dhe ligjit

Policia e Strugës ka ngritur kallëzim penal kundër 20-vjeçarit A.M. nga Struga për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale “jetë jashtëmartesore me minorene”, transmeton Tetova News.

Në fillim të gushtit të vitit të kaluar, i denoncuari nga Struga filloi të bashkëjetojë me minorenen 15-vjeçare nga Ohri, edhe pse e dinte se ajo ishte e mitur.