Home Story Rrëfimi i pazakontë i prostitutës me emrin Shkurta nga Serbia (VIDEO)

Rrëfimi i pazakontë i prostitutës me emrin Shkurta nga Serbia (VIDEO)

Prostitucioni është shumë i përhapur në regjionin e Ballkanit. Kjo vajzë e re rrëfen për jetën e saj dhe prostitucionin. Ajo që do ta dëgjoni në këtë intervistë ju lë pa fjalë.

Intervista zhvillohet në gjuhën serbe.

Quhet Shkurta dhe është nga qyteti i Borit, Serbi. Ka katër vjet që merret me zanatin më të vjetër në botë. Intervistuesi e pyet se sa klientë ka pasur gjatë kësaj periudhe, kurse ajo nuk është në gjendje të përgjigjet, sepse ata janë të shumtë.

Sipas saj, klientët më shumë duan seksin oral dhe seksin e plotë, por kërkojnë edhe gjëra të tjera. Çmimi i seksit oral në Bor është 10 euro, kurse seks oral dhe seks i plotë kushton 20 euro. Ajo thotë se seksin oral e bën profesionalisht dhe se të gjithë klientët e lavdërojnë dhe falënderojnë …/flurudha.com