Ballina Balkan Nis ndërtimi i sheshit “Adem Jashari” në Prishtinë (VIDEO)

Nis ndërtimi i sheshit “Adem Jashari” në Prishtinë (VIDEO)

Punime të reja filluan edhe në një zonë të Prishtinës.

Në hapësirën midis ndërtesave të Kuvendit të Kosovës dhe asaj të komunës, sot nisi dhe ndërtimi i sheshit “Adem Jashari”, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Halil Berisha.