Ballina Argëtim Kërkoi një milionë dollarë për virgjërinë e saj: U shfaq ai dhe...

Kërkoi një milionë dollarë për virgjërinë e saj: U shfaq ai dhe e dyfishoi shumën (VIDEO)

Prindërit nuk pajtohen me vendimin e saj, kurse Aleksandra thotë se paratë do t`i investojë për studime në një universitet të njohur botëror, transmeton flurudha.com

Lajmi se do ta shes virgjërinë për një milion euro mori dhenë dhe u bë top lajm në shtypin botëror të shkruar dhe atë elektronik.

Aleksandra Kafren, e cila ka 18 vjet dhe vjen nga Rumania, nuk priti shumë për të marrë ofertën e parë nga një biznesmen anonim, i cili i ofroi dy milionë euro.

Kafren është kliente e „Cinderella Escorts“, agjencia më e njohur e shoqërimit në botë. 18-vjeçarja atraktive thotë se është frymëzuar nga filmi ” Propozimi i pahijshëm”, ku vajza shet trupin e saj një milion euro për një natë.

Biznesmeni nga Hong Kongu do të paguajë 2.5 milionë dollarë për shërbimin, kurse agjencia do të përfitojë rreth 500 mijë, transmeton flurudha.com