Ballina Religjionet Ndërtimi i Xhamisë së Madhe, qëndrimet pro dhe kundër (VIDEO)

Ndërtimi i Xhamisë së Madhe, qëndrimet pro dhe kundër (VIDEO)

Gurthemeli iu vu qysh para 5 vjetëve.

Por, projekti i Xhamisë së Madhe në lagjen Dardania të kryeqytetit, për të cilën Komuna e Prishtinës ka ndarë edhe parcelën e tokës, po kundërshtohet ende pa nis ndërtimi i saj, njofton Klan Kosova.

Bile, për këtë, një grup qytetarësh, që nuk po pajtohen me atë se si do të duket ky objekt,  ka iniciuar peticion për ta kundërshtuar atë.

Kronikë nga Merita Neziri