Ballina Aktualitet Ja kush janë “kokat” që kërkon Specialja, lideri i partisë dhe klani...

Ja kush janë “kokat” që kërkon Specialja, lideri i partisë dhe klani i tij (Dokumente)

SHPËRNDAJE

Nikolla Gruevski, Mile Janakieski, Gordana Jankulloska, Kiril Bozhinovski dhe Martin Protugjer janë ish-zyrtarët për të cilët kërkon paraburgim Prokuroria Speciale Publike në lidhje me rastin ”Titanik” që lidhet me mashtrimet zgjedhore.

Përveç këtyre, për rastin e njejtë kërkohet paraburgim edhe për Sasho Mijallkov, Elizabeta Kançeska-Milevska dhe Vlladimir Peshevski.

Për rastin ”Total” për keqpërdorime të Taksës së Vlerës së Shtuar (TVSH) PSP kërkon paraburgim. Dragan Pavlloviq-Llatas kërkohet për t’u marr në paraburgim për këtë rast.

Përndryshe, PSP sot njoftoi për hapjen e 17 aktakuzave për 18 lëndë ku akuzohen 94 persona fizik dhe 7 persona juridik.