Ballina Balkan Zjgedhjet, OSBE/ODIHR fillon vëzhgimin

Zjgedhjet, OSBE/ODIHR fillon vëzhgimin

OSBE-ODIHR filloi sot misionin vëzhgues të zgjedhjeve në Maqedoni. Shefja e këtij misioni njoftoi se do të angazhohen afër 350 vëzhgues afatgjatë dhe afatshkurtër për të monitoruar procesin zgjedhor dhe tetë javë pas zgjedhjeve do të publikojnë një raport ku do të jenë evidentuar të gjitha parregullsitë përfshirë edhe pasojat nga disbalansimi i njësive zgjedhore.

Fatlume Dervishi