Ballina Aktualitet Zekiri në Studeniçan mes haxhilerëve e ish-anëtarëve të partive tjera (FOTO)

Zekiri në Studeniçan mes haxhilerëve e ish-anëtarëve të partive tjera (FOTO)

Anëtari i kryesisë së LSDM-së, Muhamed Zekiri mbrëmë ka qëndruar në komunën e Studeniçanit ku ka takuar banorët e saj.

“Ne takim me banoret e Studeniçanit dhe Ljuboshit per te prezantuar vizionin dhe programin e LSDM-se dhe per te ndegjuar hallet e qytetareve te kesaj komune”,ka theksuar Zekiri, duke shtuar se ka gjetur përkrahje mes tyre. (INA)

foto2 muki