Ballina Aktualitet Zaevi e Muki e dridhin Haraçinën (Foto)

Zaevi e Muki e dridhin Haraçinën (Foto)

Haraçina po shkruan histori. Kështu është shprehur anëtari i ri i LSDM-së,Muhamed Zekiri, i entuziazmuar me praninë e madhe dhe pritjen madhështore të liderit Zoran Zaev nga banorët e Haraçinës.

Kujtojmë se për herë të parë në historinë e pluralizmit në Maqedoni, një lider maqedonas gëzon mbështetje nga shqiptarët, qoftë ajo edhe simbolike. (INA)

2 3