Ballina Aktualitet Xhezair Shaqiri – komandant Hoxha me një lajm nga Tanusha (FOTO)

Xhezair Shaqiri – komandant Hoxha me një lajm nga Tanusha (FOTO)

“Ra bora e parë në Tanushë”, ky është lajmi i mirë dhe i veçantë nga Xhezair Shaqiri – i njohur si komandant Hoxha, transmeton INA. Ai pëer herë të parë sjellë një lajm ndryshe, duke paralajmëruar se dimri nuk do të jetë i butë. (INA)

screen-shot-2016-11-04-at-12-30-59-am