Ballina Entertainment VIDEO / Ku s’i shkon mendja shqiptarit

VIDEO / Ku s’i shkon mendja shqiptarit

Jo të gjithë kanë mundësi që të blejnë lojëra të cilat kushtojnë shtrenjtë dhe për të ndjerë adrenalinën në maksimum.

Por shqiptarët gjithmonë kanë ditur që të bëjnë “shpikje”, siç shihet edhe nga kjo video.

Shpresojmë që djali të mos harrojë dhe të ndezë edhe makinën.