Ballina Balkan Macedonia Video e paharrueshme: Kumanovarja pyet ku ka humbur Ali Ahmeti (Video)

Video e paharrueshme: Kumanovarja pyet ku ka humbur Ali Ahmeti (Video)

Shqiptarët asnjëherë nuk do ta harrojnë Natën e Tradhtisë së Madhe në Kumanovë edhe pse dikush  po mundohet të na bindë me mish e me shpirt se këtë gjë duhet harruar. Kumanova shkonte në flakë, kurse Ali Ahmeti i cili po rreh sot gjoks nëpër tubime parazgjedhore, nuk dukej askund. Për këtë arsye Gazeta Lajm ju sjell një video të realizuar më 9 maj dhe pyetjen legjendare të një shqiptares nga Kumanova: Ku është Ali Ahmeti, apo ka marrë biletë dhe ka ikur në ndonjë shtet…