Ballina Balkan Vazhdon rrënimi i ndërtesës ilegale të Pançevskit

Vazhdon rrënimi i ndërtesës ilegale të Pançevskit

Prokuroria Publike e Marko Zvërlevskit pritet që të ngrejë procedurë penale ndaj kryetarit të Gjykatës Penale Vladimit Pançevskit për shkak të ndërtimit të dy kateve pa leje. Nga Komuna Qendër thonë se aktualisht Pançevski vazhdon prishjen e këtyre kateve me vetë-iniciativë por në rast se ndërpritet, atë do ta bëjë Komuna. Gjykata e Apelit ka pranuar kërkesën e palës mbrojtëse për largimin e Pançevskit dhe gjykatësit në procedurë paraprake.

Alsat-M