Ballina Bota Panik në SHBA! Alarm për bombë në qendrën e armëve bërthamore

Panik në SHBA! Alarm për bombë në qendrën e armëve bërthamore

Një objekt i dyshimtë u gjet në një nga dhomat e qendrës së armëve bërthamore në Karolinën e Jugut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Autoritetet kanë njoftuar menjëherë alarm të sigurisë, ndërsa në vendin e ngjarjes kanë mbërritur forca
të shumta policore.

Agjentë të anti-terrorizmit po verifikojnë nëse pajisja e dyshimtë ka lëndë eksplozive. Zëdhënësi i Departamentit të Energjisë, Jim Giusti nuk përjashtoi mundësinë se objekti mund të jetë mjet
shpërthyes, gjë që do të rezultonte fatale nëse diçka e tillë është e vërtetë.

Kjo qendër është ndërtuar në vitin 1950 dhe shërben për të perfeksionuar materialet bërthamore të armëve.