Ballina Balkan Neziri: BDI në krye me Ali Ahmetin nuk njeh humbje

Neziri: BDI në krye me Ali Ahmetin nuk njeh humbje

Që nga data 3 shtator i vitit të kaluar Ali Ahmeti dha vizë jeshile për pregaditjen e zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare,anketa të ndryshme që organizohen nga shoqata dhe parti politike apsolutisht tregojnë se BDI do jetë fitues tek shqiptarët por ne të shtabit qendrorë dëshirojmë që më 11 dhjetor të sfidojmë rezultatin e 2014 së paku një votë më tepër se viti 2014, që tregojnë se sa është një subjekt serioz, komponenta serioze e parë është struktura e një subjekti politik, si jemi sot në Zhelinë ka edhe 33 degë në nivel republikan, për të fituar duhet të kesh platformë zgjedhore që ju mungon partive tjera. Edhe në Kosovë e Shqipëri ndrohen partitë, i vetmi subjekt politik falë mencurisë dhe vizionit që nuk njeh humbje nga viti 2002 është BDI në krye me Ali Ahmetin, data 20 nëntor është konventa e BDI në Shkup dhe apeloj që në mënyrë të organizuar e familjare të drejtohemi nga 20 nëntor se jemi gati të sfidojmë fitoren e madhe, është shprehur Bekim Neziri.