Ballina Balkan Në mesnatë skadon afati për dorëzimin e listave për deputetë

Në mesnatë skadon afati për dorëzimin e listave për deputetë

Sonte në mesnatë përfundon afati për dorëzimin e listave të kandidatëve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara për 11 dhjetor.

Edhe pse listat e kandidatëve duhet të shqyrtohen dhe konfirmohen nga KSHZ-ja, partitë politike deri më tani nuk i kanë dorëzuar listat deri te ky institucion përveç se i kanë publikuar në opinion bartësit e listave.

Poashtu sonte në mesnatë përfundojnë edhe afatet për kontrollin publik në Listën zgjedhore, për paraqitjen e shtetasve të RM-së për votim jashtë vendit.

 Listën zgjedhore KSHZ-ja duhet ta nënshkruajë më 27 nënbtor.