Ballina Argëtim Momentet më qesharake të fushatës së pazakontë presidenciale në SHBA

Momentet më qesharake të fushatës së pazakontë presidenciale në SHBA

Zgjedhjet në SHBA do të zhvillohen pas dy ditësh, më datë 8 nëntor, ndërsa dy kandidatët aktualë janë ndër më të diskutuarit në historinë e zgjedhjeve presidenciale amerikane.

Fushata e këtij viti në SHBA, ka qenë krejt e ndryshme nga gjithë fushatat e mëparshme.

Duke nisur nga debatet dhe etiketimet personale, e sjellja prej fëmije të mërzitur nga Donald Trump, ajo është përfshirë nga shumë momente humoristike.

Video më poshtë sjell disa prej tyre.