Ballina Balkan MIJALLKOV ARRITI NË PSP

MIJALLKOV ARRITI NË PSP

Ish drejtori i DSK-së Sasho Mijallkov sapo ka arritur në Prokurorinë Speciale Publike, ku duhet të jep dëshmi për rastin “Tortura”. Rastin që ka ngritur PSP-ja ka të bëj me arrestimin e kreut të partisë “Të bashkuar për Maqedoninë”, Lube Boshkovski, dhe atë menjëherë pas zgjedhjeve të vitit 2011. Për rastin në fjalë përveç Mijallkovit, akuzohet edhe komandanti i njësisë Alfa, Ivica Antevski – Puki dhe disa të tjerë. Ata ngarkohen për veprim jo njerëzore.