Ballina Balkan Mërgimtarët denoncojnë mashtrimet e kryetarit të Komunës së Zhelinës

Mërgimtarët denoncojnë mashtrimet e kryetarit të Komunës së Zhelinës

Mërgimtarët nga Gjermania dhe Danimarka kanë publikuar foto dhe kanë komentuar situatën në Komunën e Zhelinës. Kryetari i kësaj komune vazhdon të pretendojë se ka bërë shumë ndryshime në infrastrukturë, por fotot dhe komentet flasin për të kundërtën.

untitled

10712899_1463684520325604_1970235152203298619_n 15027638_1463684483658941_7098081357846957807_n 15036205_1463684486992274_4620026134419389192_n 15037286_1463684323658957_4678583492375369409_n