Ballina Balkan Labënishti i fton shqiptarët ti bashkohen Lëvizjes BESA

Labënishti i fton shqiptarët ti bashkohen Lëvizjes BESA

Arben Labënishti tha se po i bashkëngjitet Lëvizjes BESA me qëllim realizimit të platformës RIDEFINIMI, ngase, siç theksoi vetë ai “një vit e gjysmë nga dorëheqja e tij se zv/ministër i mbrojtjes shqiptarët vazhdojnë të jen të të nënçmuar përbuzur dhe gjunjëzuar”.

“Sot jam në krah me politikanët e respektuar për të punuar bashkë dhe për të realizuar platformën e Ridefinimit. I ftoj të gjithë shqiptarët të bashkëngjiten në reformë dhe në Lëvizjes BESA për të realizuar platformën e Ridefinimit dhe për të mos lejuar nënçmimin dhe nëpërkëmbjen e shqiptarëve”, tha Labënishti, raporton SHENJA.