Ballina Balkan Koalicioni LR-PDSH, Uniteti dhe RDK firmosin listat për deputetë

Koalicioni LR-PDSH, Uniteti dhe RDK firmosin listat për deputetë

Liderët e partive LR-PDSH, Uniteti dhe RDK kanë vendosur nënshkrimet për listat për deputetë. Sipas burime partiake, listat për deputetë do të dorëzohen në afatin e paraparë.

Ajo që është bërë e ditur jozyrtarisht deri më tani, Ziadin Sela konkurron në njësinë e 6 si bartës, i pasuar nga Vesel Memedi i RDK-së. Ndërsa në njësinë e parë do të jetë bartës Zulfi Adili nga Uniteti i pasuar nga Arben Taravari i LR-PDSH. Nga këto parti kanë paralajmëruar se do të dalin publikisht lidhur me listat e kandidatëve për deputetë. (INA)