Ballina Balkan Këta janë bartësit e listave për deputetë të Lëvizjes BESA

Këta janë bartësit e listave për deputetë të Lëvizjes BESA

Në Lëvizjen BESA po zhvillohen debate të brendshme lidhur me caktimin e bartësve dhe listave për deputetë për zgjedhjet e 11  dhjetorit. Burime pranë kësaj partie theksojnë për INA se po kalkulohet me disa emra që do të jenë “frontmen” të listave për deputetë.

Në njësinë e parë zgjedhore: Zekirija Ibrahimi, në njësinë 2: Afrim Gashi duke pasuar me Zenun Ismaili nga RDK, në njësinë 3 po shqyrtohet një kandidaturë. Në njësinë e 5 zgjedhore do të jetë bartës Arben Labënishti dhe kandidat nga Dibra dhe Kërçova, ndërsa njësinë 6 do ta udhëheq: Bilall Kasami, i pasuar nga Fadil Zendeli dhe kandidatë të tjerë. (INA)