Ballina Health I jepni fund bronkitit me këtë përzierje

I jepni fund bronkitit me këtë përzierje

Bronkiti është pjesë shqetësuese për të gjithë ne.

Nëse ju nuk keni patur ndonjëherë bronkit, nuk e keni idenë se çfarë kolle e tmerrshme e shoqëron atë. Madje ka raste kur edhe medikamentet nuk ju bëjnë efekt nëse infeksioni në gjoksin tuaj ka marrë kursin e tij.

Si shpëtim ndaj kësaj, po vihet në vëmëndje një përzierje interesante dhe e shijshme. Por jo vetëm kaq! Vlerësohen maksimalisht aftësitë e kësaj përzierje për ta zbutur kollën e çmendur. Shumicën e përbërësve ju i keni në shtëpinë tuaj; mjaltë dhe banane.  E shtypni bananen, e përzieni me mjaltë dhe më pas e konsumoni.

Ndodh shpesh që  kolla kronike mund të zgjasë deri në 8 javë  dhe kjo e shton nevojën e njerëzve për ta provuar këtë përzierje.

Bananet janë të njohura për përmbajtjen me kalium dhe madje mund të ndihmojnë edhe tretje duke stimuluar rritjen e baktereve të mira në trupin tuaj.