Ballina Aktualitet Hajdari: Partitë e reja të tregojnë se a do bëjnë koalicionim me...

Hajdari: Partitë e reja të tregojnë se a do bëjnë koalicionim me BDI/VMRO

Botuesi i gazetës “Lajm”, Fejzi Hajdari thotë se partitë e reja opozitare duhet të tregohen të sinqerta dhe të tregojnë se me asnjë kushtet sdo të pranojnë të bëjnë koalicion me BDI dhe VMRO-DPMNE.

Ja postimi i plotë në facebook:
Nuk dyshoj në dëshirën e opozitës shqiptare për t’i fituar zgjedhjet… Megjithatë, kjo dëshirë e tyre ka një bisht mbrapa, që vë pikëpyetje sinqeritetin e tyre. Deri tani, asnjëra prej partive opoziare shqiptare nuk u zotua publikisht para elektoratit se dallimi mes tyre dhe BDI/VMRO, është aq i madh, saqë me asnjë kusht s’do të pranojnë të bëjnë koaliconime paszgjedhore me këto dy parti qeveritare, të korruptuara dhe kriminalizuara (sic është thënë disa herë). Heshtja po dëshmon, mungesën e qasjes parimore. Politika pa parime është vetëmse dështim me këste!