Ballina Lifestyle FOTOT e jashtëzakonshme: ana e panjohur e Donald Trump!

FOTOT e jashtëzakonshme: ana e panjohur e Donald Trump!

Ai është shfaqur shumë agresiv dhe shpesh arrogant në daljet e tij publike.

Ndoshta politika e ka bërë më të ashpër Donald Trump.

Por jashtë kamerave, ai është një prind si gjithë të tjerët.

Të paktën kështu duket nga këto foto.

Trump duke i ndërruar pelenat të birit, duke vënë në gjumë atë dhe duke luajtur me vajzën e tij Ivanka apo duke gatuar me të ëmën.

d1-107 d2-104 d3-107 d4-97 d5-86 d6-74 d7-61 d8-54 d9-44 d10-37 d11-31 d12-27 d13-16