Ballina Balkan BDI i shanë shqiptarët, jo shqiptarët BDI-në (Video Bombë)

BDI i shanë shqiptarët, jo shqiptarët BDI-në (Video Bombë)

Pasi VMRO ka filluar të ja shkruajë fjalimet, vërehet një dozë e shtuar e patriotizmit te kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, që dëshmon se për VMRO-në është me rëndësi të veçantë që BDI të fitojë sa më shumë mandate në zgjedhje, transmeton Lajmpress.

Poashtu është shtuar edhe doza e manipulimit që po mundohet të bëjë ai me opinionin, siç ishte flokula “po na shajnë, le të na shajnë…”.

Lajm duke sjellë bombën 38, rikujton shqiptarët se askush nuk e ka sharë BDI-në, por BDI-ja i ka sharë dhe ofenduar shqiptarët.

http://lajmpress.com/bdi-i-shane-shqiptaret-jo-shqiptaret-bdi-ne-video-bombe/