Ballina Aktualitet Axha Mehaz me plis të bardhë në LSDM

Axha Mehaz me plis të bardhë në LSDM

Partia opozitare LSDM ka shtuar aktivitetin e saj në zonat e banuara me shqiptarë duke shtrirë dhe zgjeruar anëtarësinë e saj, njofton agjencia e lajmeve INA.

Anëtari i LSDM-së Edmond Ademi ka prezantuar disa fotografi ku shihet duke shpërndarë librezat partiake elektoratit shqiptar.

Në foto shihet plaku Mehaz Hajrullahu nga fshati Gjurgjevisht i Tetovës, duke shijuar momentin  e anëtarësimit në partinë opozitare maqedonase. (INA)