Ballina Balkan 30 pyetje të sikletshme për Ali Ahmetin

30 pyetje të sikletshme për Ali Ahmetin

Nga nje ish-ushtare i UÇK-së:

1. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zyrtarizuat gjuhën shqipe?

2. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zyrtarizuat flamurin kombëtar shqiptar, por e zvogëluat krahas flamurit të sllavëve?

3. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e bëni regjistrimin e popullatës në I.R.J.M?

4. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse tu dasht që të themelosh një parti politike aq të korruptuar siç është BDI-ja?

5. I nderuari Ali Ahmeti 14, vite në pushtet pse nuk ditët të ndani ribalancin e buxhetit të shtetit?

6. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse e themelove BDI-në dhe i largove shokët tuaj, largove djemtë më të mirë që të dhanë një përkrahje në vitin 2001?

7. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse kur e themelove BDI-në, i afrove dhe favorizove 70% njerëzit të cilët ishin bashkëpunëtor të ‘shkavit’?

8. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk insistoni që të ndalni korrupsionin në partinë të cilën e udhëheqni ju, BDI-në?

9. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zbardhni rastin e Sopotit?

10. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zbardhni rastin e Brodecit?

11. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zbardhni rastin e Harun Aliut me shokët?

12. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zbardhni rastin Monstra?

13. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zbardhni rastin e Kumanovës?

14. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse dhe kush e dogji lagjen e Trimave në Kumanovë?

15. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zbardhni rastin e komandant ‘Shqiponjës’?

16. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e ndaluat Shkupin 2014?

17. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse dashtët që të ndryshoni stemën e IRJM-së?

18. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e ndaloni helmimin e Pollogut ku mbi 80% e popullatës janë shqiptar?

19. I nderuari ALI AHMETI, 14 vite në Pushtet pse nuk është kryetari i kuvendit të IRJM- së, shqiptar?

20. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk i ndaloni rahjet e shqiptarëvenë Shkup e më gjërë?

21. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk i ndaloni djegiet e lokaleve shqiptare në Shkup e më gjërë?

22. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse burgosen shumë ushtarë të UÇK-së?

23. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zgjodhët statusin e invalidëve të ish ushtarëve të UÇK-së?

24. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk e zgjodhët statusin e familjeve të dëshmorëve të UÇK-së?

25. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse fëmijët e shqiptarëve ende diskriminohen nga drejtorët sllav?

26. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse në partin tuaj BDI, numërohen mbi 30 funksionar milionera dhe pse nuk i ndaloni ata?

27. I nderuari Ali Ahmeti,14 vite në pushtet pse e varfëruat popullin shqiptar?

28. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse e diskriminoni populli shqiptar të IRJM-së?

29. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse nuk jeni të mirpritur nga qytetarët e Kumanovës?

30. I nderuari Ali Ahmeti, 14 vite në pushtet pse disa nga anëtarët më të ngushtë u shkëputën nga BDI-ja dhe u formua Partia e re Politike UNITETI në krye me Gjeneralin Gëzim Ostrenin?

/Marrë nga profili nè facebook i Ferid Imerit/

http://lajmpress.com/30-pyetje-te-sikletshme-per-ali-ahmetin/