Ballina Teknologji (VIDEO) TANI EDHE SMART KËPUCË ME TV TË INTEGRUAR DHE WIFI

(VIDEO) TANI EDHE SMART KËPUCË ME TV TË INTEGRUAR DHE WIFI

SHPËRNDAJE

Kompania ajrore “Virgin America“ ka krijuar një palë këpucë tejet interesante, të quajtura “First Class Shoe”.
Këpucët janë krijuar në bashkëpunim me një firmë milaneze e quajtur “Search’n Design”.

Këpucët vijnë të ndërtuara me WiFi hotspot, kështu që do të jenë në gjendje të ofrojnë WiFi në pajisjet celular në lëvizje. Ato gjithashtu përmbajnë ndriçim në qoftë se ju doni që të gjithë rreth jush të dinë se si ndiheni.

Ato janë menduar për të imituar objektet e klasit të parë të ofruara nga “Virgin America” dhe janë projektuar si të tilla.