Ballina Balkan Video/ Shokon Linda Morina tek Arjan Çani: Jam e virgjër

Video/ Shokon Linda Morina tek Arjan Çani: Jam e virgjër

Linda Morina e pyetur nga Arian Çani në emisionin “Zone e Lirë” lidhur me faktin se në media nuk është folur asnjëherë për jetën e saj personale, ajo ka treguar se nuk ka të dashur, madje nuk ka pasur asnjëherë një të tillë.

“Pra ti je e virgjër në këtë moshë?”- e pyet Çani.

“Normale”- është përgjigja e Lindës.

“Nuk më ka pëlqyer asnjë mashkull, nëse do të më pëlqej dikush e marr për burrë direkt.”- ka vazhduar ajo.

Për ata që nuk e dinë, Linda Morina është plot 38 vjeç dhe e virgjër.