Ballina Planet VIDEO/ “Seksi është gjëja jonë e përbashkët”, intervista e Trump dhe së...

VIDEO/ “Seksi është gjëja jonë e përbashkët”, intervista e Trump dhe së bijës që po bën xhiron e rrjetit

Kjo intervistë e vitit 2013 po bën xhiron e rrjetit.

Donald Trump dhe e bija Ivanka ishin ftuar në një emision të gazetares Wendy Williams.

Kur gazetarja pyet të ftuarit se cila është gjëja e përbashkët mes tyre, Ivanka përgjigjet “Golfi ose pasuritë e patundshme”.

Por Trump ka dhënë një përgjigje që ka zemëruar jo pak të bijën.

“Seksi”, tha ia.

Mjafton të shohësh vështrimin që i drejton e bija, për të kuptuar se çfarë ka qenë duke menduar ajo në ato çaste.

Në atë intervistë Trump thoshte se kishte shumë respekt për Michelle Obama dhe e mbështeste plotësisht.