Ballina Dossier VIDEO/ Incidenti që për pak sa nuk i mori jetën Hillary Clinton

VIDEO/ Incidenti që për pak sa nuk i mori jetën Hillary Clinton

Hillary Clinton është kandidatja demokrate për presidente të SHBA, dhe sipas sondazheve paraprake, kryesuesja e kësaj gare.

Por, vështirësitë për të nuk kanë qenë të pakëta dhe këtu nuk është fjala vetëm sulmet politike të kohëve të fundit, apo problemeve shëndetësore.

Clinton duket se realisht ka rrezikuar jetën, kur gjatë një interviste, sistemi i ndriçimit ka pësuar defekt dhe është rrëzuar sipër saj dhe bashkëshortit, Bill.

Çifti Clinton ishte duke dhënë një intervistë të tensionuar për programin televiziv “60 Minutes,” ndërsa Bill përpiqej të qëndronte në garën presidenciale, pas akuzave për abuzim seksual me një këngëtare kabareje, Gennifer Flowers.

Pamjet, nuk u transmetuan kurrë gjatë atyre viteve dhe vetëm së fundi janë bërë publike.