Ballina Argëtim VIDEO/ “Festa e beqarisë”, të riun turk e bëjnë “leckë”

VIDEO/ “Festa e beqarisë”, të riun turk e bëjnë “leckë”

Video e mëposhtme tregon atë që mund të cilësohet si festa e beqarisë, e një të riu turk.

Duke ndjekur një traditë të vjetër, dhendrit i thyejnë vezë në kokë, i hedhin miell dhe alkool.

Por siç shihet në video ai i duron të gjitha me “stoicizëm”.