Ballina Aktualitet Tubim i PDSH-së në Dollnen, jemi alternetiva e vetme e shqiptarëve

Tubim i PDSH-së në Dollnen, jemi alternetiva e vetme e shqiptarëve

PDSH-ja takimet e saja parazgjedhor sot i mbajti në Cërnilishtë dhe në Debresht të Komunës së Dollnenit. Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi kërkoi nga pjesëmarrësit që të votojnë kundër Qeverisë e cila u ka shkaktuar shumë dëm shqiptarëve në përgjithsi, e cila sipas tij është Qeveri që ka varferuar popullaten e në veçanti këtë kerë duke mos investuar azgjë. Thaçi kritikoi edhe shqiptarët në Qeveri BDI-në pasi sipas tij, ata kanë vjedhur dhe heshtur për të gjitha fyerjet dhe ofendimet që u bënë shqiptarëve dhe të njetit përkrahin investimet kapitale vetëm ne vendbanimet dhe komunat joshqiptare. Ka ardhë  koha e vërtet me përkrahjen e faktorit ndërkombtar dhe me politiken konstruktive te PDSH-së  të fitojm besimin dhe voten e shqiptarve dhe muslimanve në përgjithsi, për shkak se jemi partia e vërtet shqiptare e cila mund ti mbroj interesat e të gjithve, theksoi Thaçi.
Në takimin e rradhes në Debresht fjalën e mor edhe Kryetari i shtabit zgjedhor z.Azem Sadiki përndryshe Kryetar i komunës së Studeniqanit i cili theksoj se jemi të gatshëm dhe shumë të përgaditur në gjitha shtabet zgjedhore të PDSH-së të cilët kanë për detyrë të mbrojnë votën nga manipulimet e mundëshme që e kanë traditë oponentët tanë. Jemi shumë të sigurt se kësaj rradhe fuqishëm do të marim përkrahjen në Dollnen dhe në shumë komuna shqiptare.img_4207 img_4209 img_4210 img_4211