Ballina Planet Stoltenberg: NATO nuk kërkon një Luftë të Ftohtë me Rusinë

Stoltenberg: NATO nuk kërkon një Luftë të Ftohtë me Rusinë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, i ka siguruar të gjithë duke thënë se “NATO nuk kërkon përplasje me Rusinë. Nuk duam një Luftë të re të Ftohtë”, – ka thënë norvegjezi.

Duke folur në fund të ditës së parë të ministerialit të NATO-s, Stoltenberg ka shpjeguar se Rusisë i  “duhet dhënë një përgjigje mbrojtëse, të ekuilibruar dhe në linjë të plotë me detyrimet tona ndërkombëtare”.