Ballina Kuriozitete Sonte me sytë nga qielli. Realizohet një parashikim i Nostradamusit

Sonte me sytë nga qielli. Realizohet një parashikim i Nostradamusit

SHPËRNDAJE

Një shi meteorësh pritet të mbulojë qiellin pak pas mesnatës së sotme.

Shiu meteorik që do të shfaqet sonte është në fakt bishti i kometës së Halley, i cili është copëtuar dhe pjesët e të cilit do të mbulojnë qiellin e natës.

Ky shi meteorësh ishte profetizuar nga Nostradamusi se do të sjellë fundin e botës.

Sipas Daily Star, edhe fisi maja, që dështoi me parashikimin e fundit të botës më 2012, thotë se një ‘shi i zjarrtë do të sjellë fundin e botës.