Ballina Technology “Samsung Galaxy Note 7” sërish probleme me baterinë

“Samsung Galaxy Note 7” sërish probleme me baterinë

Edhe pse u zëvendësua nga kompania, “Samsung Galaxy Note 7” ka ende probleme. Kompania hodhi në treg telefona të rinj, por sërish bateria e tij ka marrë flakë.

Një burrë nga Kentucky (SHBA) ka theksuar se ishte frikësuar për vdekje kur u zgjua dhe pa që dhoma e tij e gjumit ishte mbushur me tym.

Ky është rasti i dytë, pasi të mërkurën një tjetër telefon “Note 7” mori flakë në një avion.